Laatste tweets

Samenwerking RO Connect

Om u op enkele terreinen nog beter van dienst te kunnen zijn, nog meer expertise te kunnen bieden en continuïteit in de advisering te kunnen garanderen, werkt RO Connect nauw samen met een aantal andere adviseurs op het gebied van ruimtelijke ordening. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de allerbeste ondersteuning bij de diverse disciplines van de ruimtelijke ordening!

 

Amitec

 

 

 

 

 

Amitec is een gecertificeerd, onafhankelijk milieuadviesbureau. Vanuit hun kantoor in Uden ondersteunen zij veel bedrijven in de regio Uden, Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch bij het aanvragen van vergunningen, uitvoeren van bodemonderzoeken en alle andere vormen van advies over de milieuwetgeving.
Amitec maakt gebruik van de kennis van RO Connect over ruimtelijke procedures en instrumenten.

 

Frank van Lent

 

 

 

 

 

Frank van Lent is al in 1999 beëdigd als makelaar-taxateur én rentmeester. Zijn realistische en no-nonsense benadering in combinatie met een up-to-date vakmanschap heeft er voor gezorgd dat hij binnen een heel groot netwerk al zijn hele werkzame leven actief is in de vastgoedwereld.

RO Connect werkt met Frank van Lent samen als het gaat om taxaties in het kader van  planschaderisicoanalyses. Frank van Lent is ingeschreven als planschadedeskundige in het NROP, het Nederlands Register van Onteigeningsdeskundigen en Planschadeadviseurs. In dit register zijn enkel deskundigen ingeschreven die praktische deskundigheid en ervaring bezitten op het gebied van onteigeningen, planschade/nadeelcompensatie en aanverwante rechtsgebieden.

 

Trendtuin: www.trendtuin.nl

 

 

 

 

Duidelijke lijnen weelderige beplanting en een harmonieus en sfeervol geheel zijn kenmerkend voor de tuinen van Trendtuin. Het begin van een fijne leeftuin waarin elk seizoen zichtbaar is is het maken van een goed en doordacht ontwerp, of het nu gaat om een kleine of een grote tuin. Ik maak tuinen waarin u jarenlang met  plezier zult vertoeven en kunt genieten, ontspannen, eten en rusten en  waarin u zich prettig zult voelen.
Natuurlijk wordt er gekeken naar uw wensen en gezinssituatie,  de stijl van uw huis en de omgeving om een zo uniek en harmonieus mogelijk  tuinontwerp te maken.

Een bestaande tuin renoveren, een geheel nieuw tuinontwerp of beplantingsplan laten maken of alleen een tuinadvies alles is mogelijk. Een oriënterend, vrijblijvend gesprek, brengen duidelijkheid in uw wensen. Onderwerpen zoals  de verlichting, een zon- of schaduwterras, een vijver of een speelgelegenheid komen aan de orde. ‘Tijdens dit eerste bezoek wandelen we samen door uw tuin, bespreken we de mogelijkheden en uw voorkeuren voor type beplanting. Er komt een schetsplan, mocht u uw keuze maken, dan volgt het maken van een definitief ontwerp in 3D en de benodigde maten en materialen. Vervolgens wordt een volledig beplantingsplan voor u op maat gemaakt ook weer met plantlijst, aantallen en bloeitijden.

Hebt u interesse of nog vragen.

Trendtuin
Anja van den Heiligenberg
anja@trendtuin.nl
www.trendtuin.nl
0612193938