Laatste tweets

Samenwerking RO Connect

Om u op enkele terreinen nog beter van dienst te kunnen zijn, nog meer expertise te kunnen bieden en continuïteit in de advisering te kunnen garanderen, werkt RO Connect nauw samen met een aantal andere adviseurs op het gebied van ruimtelijke ordening. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de allerbeste ondersteuning bij de diverse disciplines van de ruimtelijke ordening!

Hoogh: www.hoogh.org

Stan van den Hoogen is in februari 2012 gestart met adviesbureau Hoogh. Stan heeft jarenlange ervaring en expertise in de ontwikkeling van lastige binnenstedelijke locaties. Klanten en opdrachtgevers van Hoogh zijn particuliere beleggers, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars. Hen wordt inzicht gegeven in de financiële aspecten van project-ontwikkeling. Door duidelijke grond- en opstalexploitaties op te stellen krijgen zij inzicht in de kansen, rendementen maar ook de risico’s. Stan zet zijn creativiteit en ervaring in om het resultaat te optimaliseren. Daarnaast beschikt hij over een zeer uitgebreid netwerk van ontwikkelaars, beleggers en investors.

De oplossing is bijna altijd te vinden en het leuke daarbij is dat deze meestal tot stand komt als je alle betrokkenen met elkaar in verbinding kunt brengen. Zo ontstaat het vertrouwen in elkaar en vertrouwen in de gekozen oplossing’.

De ervaring leert dat opdrachtgevers nadrukkelijk een advies willen en niet een veelvoud van keuzemogelijkheden. Met zijn adviesbureau Hoogh wil Stan deze lijn doorzetten en zijn opdrachtgevers duidelijkheid bieden.

Trendtuin: www.trendtuin.nl

 

 

 

 

Duidelijke lijnen weelderige beplanting en een harmonieus en sfeervol geheel zijn kenmerkend voor de tuinen van Trendtuin. Het begin van een fijne leeftuin waarin elk seizoen zichtbaar is is het maken van een goed en doordacht ontwerp, of het nu gaat om een kleine of een grote tuin.

Ik maak tuinen waarin u jarenlang met  plezier zult vertoeven en kunt genieten, ontspannen, eten en rusten en  waarin U zich prettig zult voelen.
Natuurlijk wordt er gekeken naar uw wensen en gezinssituatie,  de stijl van Uw huis en de omgeving om een zo uniek en harmonieus mogelijk  tuinontwerp te maken.

Een bestaande tuin renoveren, een geheel nieuw tuinontwerp of beplantingsplan laten maken of alleen een tuinadvies alles is mogelijk.

Een oriënterend, vrijblijvend gesprek, brengen duidelijkheid in uw wensen. Onderwerpen zoals  de verlichting, een zon- of schaduwterras, een vijver of een speelgelegenheid komen aan de orde. ‘Tijdens dit eerste bezoek wandelen we samen door uw tuin, bespreken we de mogelijkheden en uw voorkeuren voor type beplanting  Er komt een schetsplan, mocht u uw keuze maken, dan volgt het maken van een definitief ontwerp in 3D en de benodigde maten  en materialen . Vervolgens wordt een volledig beplantingsplan voor u op maat gemaakt ook weer met plantlijst ,aantallen en bloeitijden.

Hebt u interesse of nog vragen.

Trendtuin
Anja van den Heiligenberg
anja@trendtuin.nl
www.trendtuin.nl
0612193938