Laatste tweets

Referenties Overheid

Een aantal opdrachtgevers heeft het volgende geschreven over Onno Truschel:

 

Maarten, in de functie van Team Plancoördinatie

Zoekt u iemand met een brede kennis van RO-zaken en net dat beetje meer? Dan bent u bij RO Connect aan het juiste adres! In de afgelopen drie jaar (2019 t/m 2021) hebben wij bij de gemeente Vught dankbaar gebruik mogen maken van de professionele advisering en de fijne en prettige samenwerking met RO Connect. Kortom, een top adviesbureau!

 

Louk, in de functie van Hoofd Adviesgroep Gebieds- en Locatieontwikkeling Nederland van ARCADIS

Onno Truschel is van 1 juni 2006 tot 1 maart 2012 werkzaam geweest bij ARCADIS. Hij heeft hier de functie vervuld van Directeur Witpaard/Hoofd Adviesgroep Ruimtelijke Plannen en van Senior adviseur ten behoeve van de adviesgroep Gebieds- & Locatie-ontwikkeling. Ik heb Onno Truschel leren kennen als een integer en betrouwbaar persoon, die zijn vak uitstekend verstaat met een open communicatieve houding, die vooral vooruit denkt. Naast zijn rol als leidingevende was Onno belast met het managen van integrale ruimtelijke projecten (waaronder bestemmingsplannen Buitengebied). Als projectleider heeft hij projecten niet alleen binnen de gestelde tijd en met de afgesproken kwaliteit opgeleverd maar ook binnen de gestelde financiële doelen. Met de opdrachtgevers heeft hij altijd een goede en constructieve verstandhouding gehad ook daar waar het om meerwerkdiscussies ging.

 

Johnny, senior adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling gemeente Haaksbergen

Onno heeft als overall projectverantwoordelijke aan het bestemmingsplan Buitengebied Haaksbergen voor onze gemeente gewerkt. Wat ons betreft heeft Onno dit naar goede tevredenheid gedaan. Mede door goede afspraken met hem hebben wij de planning gehaald en zijn wij binnen de budgetten gebleven. Inhoudelijk hebben wij Onno als een deskundig adviseur ervaren. Ook qua persoon is hij prettig in de omgang.

 

Benjamin, in zijn functie als teammanager Witpaard

Onno is een uitgesproken peoplemanager bij wie de persoon altijd op de eerste plaats komt. In zijn rol als leidinggevende geeft Onno de ruimte én het vertrouwen die nodig zijn om verder door te groeien als professional. Hij weet zo het beste uit zijn mensen te halen.