Laatste tweets

Referenties Particulier

Een aantal opdrachtgevers heeft het volgende geschreven over Onno Truschel:

 

Mari, begeleiding twee ruimte voor ruimte woningen

Professioneel advies. To the point. Prettig om mee te werken.

 

Gerard, in de functie van directeur gemeente Veldhoven

Onno Truschel heb ik leren kennen als een deskundige en betrouwbare adviseur die op een goede manier de opdrachtgever-opdrachtnemer relatie vormgeeft. Hij neemt de mening van de klant serieus en onderneemt adequaat actie. Hij voelt ook aan dat een adviseur soms meer moet bieden dan de klant vraagt, om de klant te behoeden voor risico’s.

 

Robert, in de functie van Projectmanager en coördinator Ruimtelijke Ordening gemeente Bernheze

Goede samenwerking gehad en heeft verstand van zijn vak.

 

Ton, in de functie van directeur MarktTotaalInvest

Ik heb Onno Truschel leren kennen als een kundige SEO tekstschrijver die immer met creativiteit en enthousiasme zijn werkzaamheden uitvoert, altijd op tijd zoals afgesproken. De SEO teksten die Onno voor ons heeft uitgevoerd zijn zeer uiteenlopend en voor verschillende webshops ingezet. Een paar voorbeelden hiervan zijn: Badkamermarkt.nl, TuinhuisTotaalmarkt.nl en Doehetzelf.nl. Tot op de dag van vandaag werken we nog intensief met Onno samen en hopen deze relatie nog lang op dit niveau door te kunnen zetten. Ik heb deze aanbeveling dan ook met plezier geschreven en hoop hem en een volgende opdrachtgever hiermee een dienst te bewijzen.

 

Frank, begeleiding planschadetraject

In de werkzaamheden die Onno voor mij heeft verricht, zie je zijn vakmanschap en punctualiteit terug. Verder is hij in staat om de materie op een begrijpelijke manier aan mij de presenteren.

Belangrijke kwaliteiten: Deskundig, waar voor geld, hoge integriteit.