RO Connect: Onno stelt zich voor

25-05-2012

 

Mijn naam is Onno Truschel en ik adviseer u graag op het terrein van de ruimtelijke ordening.

Van huis uit ben ik jurist, afgestudeerd in het vak Ruimtelijke Ordening. Intussen beschik ik over ruim 30 jaar ervaring binnen deze discipline. Opgedaan bij verschillende gemeentes en adviesbureaus. Zowel inhoudelijk als op het gebied van projectleiding, procesbegeleiding en als leidinggevende van diverse teams en afdelingen. Voor mijn volledige CV klik hier.

Als zelfstandig adviseur ruimtelijke ordening kan ik maximaal invulling geven aan datgene dat ik als professional werkelijk belangrijk vind en wat ik waarschijnlijk met u deel: ‘kwaliteit’ door verder te kijken, ‘persoonlijk’ door werkelijk in de relatie te investeren, ‘servicegerichtheid’ door u ook ongevraagd van relevante adviezen en diensten te voorzien, en ‘ontzorging’ door een proactieve houding.

Heeft u een onderneming of bent u een particulier: voor ondersteuning op het terrein van de ruimtelijke ordening ben ik uw adviseur!